De eerste smoothies die ik maakte..

smaakten eigenlijk helemaal niet zo lekker. Ik maakte combinaties die niet echt bij elkaar paste waardoor ik veel kon weggooien, dat vond ik toch wel enorm zonde!

Vanaf dat moment ben ik me meer gaan verdiepen in smoothies en hoe ik ze nou eigenlijk het beste kan maken. Want het lijkt zo simpel, maar toch is het soms even uitproberen wat nou eigenlijk lekker is en wat niet.

Na een aantal combinaties gemaakt te hebben die me goed bevielen vond ik het steeds leuker om smoothies te maken. Ik werd steeds meer benieuwd naar de nieuwe smaken en combinaties en nog steeds geniet ik iedere ochtend van een heerlijke zelf gemaakte smoothie.

“Met een smoothie als ontbijt krijg je direct veel voedingsstoffen binnen die belangrijk zijn voor je lichaam. Beter kun je je dag niet starten!”

Iedere ochtend sta ik in de keuken om een heerlijke smoothie te maken. En eerlijk gezegd zou ik het ook echt niet meer kunnen missen! Het is zo fijn om je dag te beginnen met allerlei gezonde en lekkere ingrediënten waar je lijf blij van wordt! (En jij ook, geloof me!)

Het voordeel van smoothies vind ik dat ze met simpele ingrediënten te bereiden en binnen een handomdraai gemaakt zijn. Daarnaast kun je er eindeloos mee variëren waardoor een smoothie altijd lekker en verrassend blijft.

✅ Vol vitaminen, anti-oxidanten en mineralen;
✅ Het versterkt je immuunsysteem;
✅ Vol met vezels waardoor je minder snel honger hebt;
✅ Het zorgt voor een betere spijsvertering;
✅ Behoefte aan zoetigheid zal afnemen;
✅ Je krijgt eenvoudig meer groenten en fruit binnen;
Je huid en haren zullen gezonder worden;
✅ De nachtrust zal verbeteren;

smoothie

40 top smoothies

Speciaal voor jou heb ik een eBook samengesteld met maarliefst 40 smoothie recepten! Als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om de goede smoothie combinaties te maken, dus daar wil ik jou niet mee laten worstelen!

Je hoeft zelf niet meer na te denken over welke combinatie je maakt, je kiest er een uit, stopt alles in de blender en klaar is je smoothie!

De gezondste ingrediënten

Een smoothie heeft een gezond imago dus ik wil ik het graag ook gezond houden. Daarom heb ik in de recepten alleen maar gekozen voor de gezondste ingrediënten zodat ook jij meteen voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Ideaal toch?!

Direct starten met 40 top smoothies!

Supersnel klaar!

Nooit meer te weinig tijd voor een ontbijtje met dit Smoothie Recepten eBook. Kies ‘s avonds welke smoothie je wil maken en ‘s morgens hoef je het alleen nog maar te bereiden. Je kunt het zelfs meenemen voor onderweg.

Dus, geen smoesjes meer. Vanaf nu kun je genieten van een mega gezond ontbijtje wat ook nog eens supersnel klaar is.

Wil jij graag starten met het maken van smoothies maar weet je niet precies wat lekker is of hoe je het moet aanpakken? Dan is dit eBook zeker geschikt voor je!

✅ Wil je weer meer energie?
✅ Heb je behoefte aan een goed ontbijt?
✅ Wil je graag gezond én lekker eten?
✅ Wil je meer groenten en fruit binnen krijgen?
✅ Heb je een paar kilo’s waar je vanaf wil?
✅ Is gezondheid en fit zijn belangrijk voor je?
✅ Wil je van eetbuien af?
✅ Wil je graag recepten waar je iets mee kunt?

Ja?! Oké, let’s go! Dit eBook gaat je helpen om de lekkerste smoothies te maken met ingrediënten die jij wellicht in de kast hebt staan. Je zult ‘s morgens met gemak weer kunnen ontbijten, meer energie ervaren en voldoende groenten en fruit binnen krijgen. En het mooiste van alles; Je hoeft zelf niet na te denken over de recepten!

Wat kun je verwachten?

✅ 10x Groene smoothie
✅ 10x Groenten smoothies
✅ 10x Fruit smoothies
✅ 05x Vegan smoothies
✅ 05x Superfood smoothies

Je ontvangt het eBook direct en kunt dus meteen beginnen met het maken van jouw smoothies. Profiteer van de voordelen die smoothies met zich meebrengen en ga weer met meer energie en een fitter gevoel door het leven!

Het kan zó simpel zijn, wanneer ga jij beginnen?!